Απιστευτο βιντεο απο Ελληνικο νοσοκομειο!!!

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , , , , , , | Posted on 6:42 μ.μ.

Δεν ξερουμε αν ειναι πραγματικο εκτακτο περιστατικο οπως λεει στην περιγραφη του βιντεο αλλα αν ειναι σιγουρα λεει πολλα για το που εχουμε φτασει.                              Υ.Γ.Σαν γνωστος μου φαινεται!!!

Η εκτιναξη του εσωσε πιθανον την ζωη

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 6:38 μ.μ.

Χωρις κρανος ομως απλα σταθηκε τυχερος

Τζ. Πανούσης και Μ. Κακλαμάνος για την ανεξέλεγκτη χωματερή της Άνδρου, που βρίσκεται εντός του ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ οργανωμένου οικισμού ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 6:17 μ.μ.

Τζ. Πανούσης και Μ. Κακλαμάνος για την ανεξέλεγκτη χωματερή της Άνδρου

Κ. Θωμάς και Ι. Γλυνός: Οι Δήμαρχοι ομολόγησαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τζ. Πανούση και του Μ. Κακλαμάνου ότι φοβήθηκαν το πολιτικό κόστος για τον σκουπιδότοπο της Σταυροπέδας και ότι δεν έχουν λύση...


Με το σοβαρότατο θέμα της ανεξέλεγκτης χωματερής της Σταυροπέδας Άνδρου, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια εντός του αρχαιότερου οργανωμένου οικισμού της Ευρώπης, τον Στρόφιλα, ασχολήθηκαν ο Τζίμης Πανούσης και ο Μάνος Κακλαμάνος από τη ραδιοφωνική συχνότητα του «Ράδιο Εννέα 98.9 FM».

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Υδρούσας, Κυριάκος Θωμάς, ο Δήμαρχος Κορθίου,Ιωάννης Γλυνός, και ο Πολιτικός Μηχανικός, Δημήτρης Χέλμης. Οι δύο Δήμαρχοι του νησιού παραδέχτηκαν τις ευθύνες τους για την αδράνεια που παρουσίασαν ως προς τη χωροθέτηση του σκουπιδότοπου, ωστόσο, προς έκπληξη όλων, σχεδόν ομολόγησαν κυνικά στον «αέρα» ότιφοβήθηκαν το πολιτικό κόστος όλα αυτά τα χρόνια και γι' αυτό δεν προχώρησαν στην επίλυση του προβλήματος, ενώ παραδέχθηκαν και πως δεν έχουν να προσφέρουν καμία λύση για να δοθεί ένα τέλος μετεκλογικά!

«Ο χώρος που θα πάμε τα σκουπίδια δεν αποτελεί πολιτική απόφαση, είναι επιστημονικό ζήτημα. Είναι πάντα πολύ εύκολο να ορίζουμε που δεν θα πάνε, αλλά πάντα πολύ δύσκολο το να προσδιορίσουμε το που θα πάνε», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θωμάς, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γλυνός τόνισε:

«Είμαστε σε τραγική κατάσταση στο νησί και αυτό είναι το βασικό εμπόδιο της αυριανής μέρας. Το ζήτημα όμως είναι ότι για να χωροθετήσουμε υπάρχουν πραγματικά προβλήματα».

Απαντώντας με νόημα στον Δημάρχο Κορθίου, ο κ. Κακλαμάνος επισήμανε: «Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ας μην κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος»!

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συζήτηση...


Τζίμης Πανούσης και Μάνος Κακλαμάνος για τον Στρόφιλα (Α')
Ανέβηκε από tempogr. - Δείτε τα πιο νέα video.


Τζίμης Πανούσης και Μάνος Κακλαμάνος για τον Στρόφιλα (Β')
Ανέβηκε από tempogr. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.
ΠΗΓΗ:http://www.tempo.gr/
back to top