Ζωα που...........μιλανε

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , , , , , , , | Posted on 11:42 μ.μ.

Καθαρα παιδια και αλλα.                                                                                                                      

Σωστη συμπεριφορα οταν πετατε

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , | Posted on 11:35 μ.μ.

Μαλλον δεν ειναι αυτο που περιμενατε.                                                                                              

Τυχερος ο πιλοτος

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , | Posted on 11:27 μ.μ.

Σε μια αεροπορικη επιδειξη εσπασε το φτερο του μονοκινητηριου αεροσκαφους με τα αποτελεσματα που βλεπετε.                                                                                                                                               

Ένωση Χειμαρριωτών: Για ποιό λόγο δολοφονήθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας.

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 11:13 μ.μ.Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα τρεις ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο, δεν μας παραξένεψε. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Κάποιος Αλβανός από αυτούς που κατακλύζουν το καλοκαίρι τη Χιμάρα θα έδειχνε με πιο βίαιο τρόπο την ενόχλησή του που η περιοχή μας έχει τόσο έντονο ελληνικό χαρακτήρα.

Αυτό είναι και το ιδεολογικό πρόβλημα της Αλβανίας με τη Χιμάρα. Λόγω της προπαγάνδας που ξεκινάει από την εποχή Χότζα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, πολλοί Αλβανοί πιστεύουν (αρκετοί καλόπιστα) ότι οι κάτοικοι της Χιμάρας δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Τους λένε ότι μάθαμε ελληνικά τα...

τελευταία χρόνια που πήγαμε στην Ελλάδα για να βρούμε εργασία. Τους βομβαρδίζουν το μυαλό ότι δεν είμαστε Έλληνες αλλά Αλβανοί που προδώσαμε τη γλώσσα μας και την καταγωγή μας και ξιπαζόμαστε να μιμούμαστε τους Έλληνες.
Αυτή την προπαγάνδα αναπαράγουν ο τύπος και τα σχολικά βιβλία και εφαρμόζουν και οι κρατικές αρχές. Αυτή την προπαγάνδα πρέπει να καταπολεμήσουμε με μέτρα τα οποία θα χτυπάνε το πρόβλημα στη ρίζα του.

Καλούμε την αλβανική κυβέρνηση να λάβει τα ακόλουθα μέτρα:
1. Απομάκρυνση Αξιωματικών αστυνομίας: Άμεση απομάκρυνση όλων των αξιωματικών της αστυνομίας που υπηρετούν στην αστυνομική διεύθυνση Χιμάρας. Ενέχονται στη συγκάλυψη της δολοφονίας του Αριστοτέλη και στην εικόνα που μεταδόθηκε τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν. Επίσης συστηματικά συγκαλύπτουν περιστατικά βίας εναντίον μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή της Χιμάρας.

2. Τοποθέτηση δημοσίων πινακίδων στην ελληνική: Τοποθέτηση σε όλη την περιοχή της Χιμάρας δίγλωσσων δημοσίων πινακίδων στην αλβανική και στην ελληνική γλώσσα. Αυτό αποτελεί και υποχρέωση της Αλβανίας με βάση τη Σύμβαση - Πλαίσιο για τις μειονότητες που έχει υπογράψει. Η τοποθέτηση των πινακίδων θα αποτελεί και ένα επίσημο μήνυμα προς όλους τους επισκέπτες της Χιμάρας από την υπόλοιπη Αλβανία, ότι στην περιοχή κατοικούν πολίτες που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα.

3. Κατάργηση αναγνωρισμένων μειονοτικών περιοχών: Η αλβανική πρακτική αυθαίρετου διαχωρισμού μεταξύ «αναγνωρισμένων μειονοτικών ζωνών» και άλλων περιοχών, αμιγώς ελληνικών, όπως π.χ. η Χιμάρα, η Κορυτσά και η Πρεμετή οι κάτοικοι των οποίων θεωρούνται «Αλβανοί» πρέπει να τερματισθεί το συντομότερο. Είναι ένα θέμα που παραπέμπει στους διαχωρισμούς της εποχής Χότζα.

4. Ελληνική γλώσσα στη δημόσια διοίκηση: Η δημόσια διοίκηση όταν απευθύνεται στη Χιμάρα θα πρέπει να χρησιμοποιεί στα έγγραφά της την ελληνική γλώσσα. Καμία διοικητική ή δικαστική πράξη που αφορά σε κατοίκους της Χιμάρας δεν θα εκτελείται εάν δεν είναι γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

5. Δημιουργία γραφείου προστασίας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας: Λόγω του αυξημένου αριθμού περιστατικών βίας στην περιοχή της Χιμάρας ζητάμε τη δημιουργία γραφείου προστασίας της μειονότητας που θα εγκατασταθεί στην πόλη της Χιμάρας. Το γραφείο αυτό πρέπει να τελεί υπό την υψηλή εποπτεία του ΟΑΣΕ και να στελεχώνεται από προσωπικό που θα επιλέξει ο ΟΑΣΕ και θα μισθοδοτείται από την αλβανική κυβέρνηση.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:http://epirus-ellas.blogspot.com/.

Η κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα το αντάλλαγμα για την Παναγία Σουμελά

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 11:08 μ.μ.

Άρχισαν τα όργανα… Τι γράφαμε πριν λίγες ώρες; Αναμείνατε τώρα τις "βαρύγδουπες δηλώσεις ειρήνης" του Γεωργίου Παπανδρέου, όπου με σηκωμένα φρύδια θα θεωρήσει αυτονόητες τις...
.. παροχές "θρησκευτικών ελευθεριών" ώστε να διδάσκονται απερίσπαστα οι πραίτορες πόσο θεάρεστο είναι να βιάζεις τους ανήμπορους, να σφάζεις αλλόπιστους και να έχεις σκλάβους. Το απαύγασμα του καπιταλισμού σε θρησκεία δηλαδή.
Είναι γνωστό ότι η Άγκυρα δε παραχωρεί τίποτα, ποτέ και σε κανένα χωρίς ανταλλάγματα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η ιστορική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιερά Μονή στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα μετά από 88 χρόνια έγινε με αντάλλαγμα την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Μιλώντας σε μέλη της Ένωσης Επιχειρηματιών MUSIAD στην πόλη Γκαζιαντέπ, ο Τayyip Erdogan είπε εμμέσως πλην σαφώς πως «αν σήμερα μπορούμε και ρωτάμε τον Έλληνα πρωθυπουργό “πότε θα ανοίξουμε το τέμενος στην Αθήνα”, αυτό μπορούμε και το κάνουμε χάρη στα βήματα που έχουμε κάνει» δηλώνοντας με νόημα ότι αυτό που έχει σημασία είναι “να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά”. Άραγε ποιο αντάλλαγμα θα ζητήσουν για την επαναλειτουργία της Αγιας Σοφιας; Μήπως τη κατασκευή μιναρέ δίπλα από το Παρθενώνα, όπως το 17ο αιώνα;                                                                                                                        ΠΗΓΗ:http://liondani.blogspot.com/.

Φόβος...Η κοινωνική παράνοια που είναι μέσα σου..

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 11:04 μ.μ.

Είδες έναν πιτσιρικά να σου κάνει οτοστόπ, όμως δε σταμάτησες γιατί σκέφτηκες, άσε καλύτερα και άμα με ληστέψει; Είδες έναν άστεγο να σε πλησιάζει στο τρένο και έκανες άκρη γιατί σκέφτηκες, άσε καλύτερα και άμα με κολλήσει τίποτα; Είπανε στο τρένο, προσέξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και πάω στοίχημα ψάχτηκες ολόκληρος να δεις αν σου έχουν βουτήξει το φοβερό κινητό σου και μια γιαγιά πιο πέρα άρπαξε τη τσάντα της κοιτάζοντας καχύποπτη τον απέναντι νεαρό σαν κρυφοαλήτη απατεώνα που θέλει να καρπωθεί το περιεχόμενο της τσάντας. Σου είπαν στην τηλεόραση
ότι η γρίπη των χοίρων σου χτύπησε την πόρτα και θα αρρωστήσουμε όλοι αν δε κάνεις το φοβερό εμβόλιο που είναι αποτελεσματικό. Μπήκες στην τράπεζα και σου είπαν να κοιτάξεις την κάμερα με τα μάτια για να σου επιτραπεί η είσοδος, βγήκες και με τόσα χρέη το είχες ήδη ξεχάσει, η τράπεζα ήταν η μόνη λύση στο φόβο της χρεωκοπίας. Πήγες να δεις ταινία και είδες πως ο όμορφος κόσμος που ζεις θα καταστραφεί το 2012, άκουσες στην τηλεόραση φωστήρες να σου πουλάνε την αλήθεια σε τιμή ευκαιρίας για να ξεπεράσεις τον φόβο σου. Άλλοι σου είπαν να τους πιστέψεις και να ακολουθήσεις τον μοναδικό θεό τους που μόνο αυτός είναι ο σωστός ανάμεσα στα άλλα χιλιάδες δόγματα, αλλιώς δε θα σωθείς.. Περπάτησες το βράδυ μόνος και φοβήθηκες από αυτά που είδες και είπες δε μένω καλύτερα σπίτι, φοβήθηκες και απ τις ειδήσεις και είπες ας κάνω ότι μου λένε γιατί αλλιώς δεν έχω ελπίδα, ξέχασες να πιστεύεις στον εαυτό σου και φοβισμένος ζήτησες και μια θεσούλα για το παιδί σου στο δημόσιο, που φοβόταν να πάρει τη ζωή στα χέρια του γιατί μη ξεχνιόμαστε..πόσο πολλοί οι κίνδυνοι εκεί έξω.. Πόσος ανταγωνισμός, πόση αλητεία, όλοι θέλουν το κακό σου, άρα γίνε πιο κακός.. πάτησε τους όλους αδύναμε άνθρωπέ μου μη σε πατήσουν αυτοί, είναι μεγάλο το τίμημα.. Και σε αυτό το φόβο τον πολύ, τον τόσο δικαιολογημένο - δικαιολογημένο από τις πηγές που έμαθες να εμπιστεύεσαι, μεγάλωσες.. ξέχασες να σκέφτεσαι να τολμάς, ήσουν όμως καλός εργάτης σωστός στη δουλειά σου, έκανες οικογένεια, έτρεχες κάθε μέρα για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, είμαι σίγουρος νιώθεις τόσο γεμάτος μέσα σου.. ήταν η ζωή που ήθελες, απωθημένα λίγα σου μείνανε.. αλλά μη παραπονιέσαι ήσουν φοβισμένος.. Έγινες πλαστελίνη στα χέρια του  φόβου που σε πότισε η κοινωνία.  Αύριο θα ανέβεις εκείνο το σκαλοπάτι που μέσα σου  της τάξης και της ασφάλειας. Ζεις εκείνο το παραμύθι που έφτιαχνες μικρός; Πίστευες θα έρθει αυτή η ώρα κάποτε; Θα ανοίξεις τελικά εκείνη τη σφραγισμένη πόρτα; Φοβάσαι;.....                                            ΠΗΓΗ:http://dinatomirmigi.blogspot.com/.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΛΙΝΣΤΟΟΥΝΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 10:58 μ.μ.


Ένα μοναδικό πέτρινο σπίτι, χτισμένο σε βράχο, βρίσκεται στην Πορτογαλία..
Εμπνευσμένο απο τους Flintstones, αυτό το ιδιαίτερο σπίτι είναι χτισμένο μεταξύ δύο τεράστιων  βράχων  στα Fafe Mountains στην Πορτογαλία. Προσφέρει ότι ένα συνηθισμένο  σπίτι όπως για παράδειγμα τζάκι.

Δειτε το video εδω.http://exypno.blogspot.com/2010/08/video_18.html

Ανέκδοτο για το γάμο

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 10:50 μ.μ.

Ένα νεαρό ζευγάρι μόλις παντρεύτηκε και γυρνώντας από το μήνα του μέλιτος η νύφη πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της. "Πως τα περάσατε μονάκριβη κόρη μου", ρώτησε η μητέρα. "Καλά, όλα ήταν υπέροχα, αλλά μόλις γυρίσαμε...", λέει η νύφη και ξεσπά σε κλάματα. "Τι συμβαίνει κόρη μου". "Να, μόλις γυρίσαμε ο Τάκης άρχισε να μου λέει 4 απαίσιες λέξεις, συνέχεια". "Ποιες;", ρωτάει η μάνα. "Μην με πιέζεις, δεν μπορώ να τις ξεστομίσω, σε παρακαλώ έλα πάρε με από δω". "Κόρη μου ποιες είναι αυτές οι άσχημες λέξεις, μήπως σε βοηθήσω". "Δεν μπορώ να στις πω, έλα πάρε με σε παρακαλώ". "Σε παρακαλώ παιδί μου, μην κλαις και πες μου τις λέξεις". "Να μου είπε, ξεσκόνισε, πλύνε, σιδέρωσε και μαγείρεψε". "Έρχομαι αμέσως παιδί μου".                               ΠΗΓΗ:http://mauripena.blogspot.com/

Προσοχή στο κουμπί "δε μου αρέσει"(Dislike)

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , | Posted on 11:57 π.μ.

FACEBOOK: Προσοχή στο κουμπί "δε μου αρέσει"(Dislike)

Το τελευταίο σχέδιο εξαπάτησης στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης
Τι άλλο θα σκαρφιστούν άραγε; Το τελευταίο σχέδιο εξαπάτησης στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook είναι ένα ψεύτικο κουμπί «Dislike» (Δεν μου αρέσει), το οποίο αποκτά πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα και χρεώνει τα κινητά τηλέφωνα των χρηστών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών Sophos, δεκάδες χιλιάδες άτομα έχουν κλικάρει συνδέσμους για την εγκατάσταση της εφαρμογής Dislike και οι δημιουργοί της φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται το πάγιο αίτημα πολλών χρηστών για ένα τέτοιο, επίσημο, κουμπί στο Facebook. Η συγκεκριμένη κακόβουλη εφαρμογή υποτίθεται ότι προσφέρει την αντίθετη λειτουργία από το επίσημο κουμπί I Like (Μου αρέσει) και επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν ποια μηνύματα, σύνδεσμοι, βίντεο και φωτογραφίες δεν τους άφησαν ικανοποιημένους.

Η κακόβουλη εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στις δημόσιες πληροφορίες του προφίλ και σε άλλα προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, δημοσιεύει αυτόματα ενημερώσεις (status updates) που ενθαρρύνουν και άλλους χρήστες να την εγκαταστήσουν.ΠΗΓΗ:http://anatolikiattikinews.blogspot.com/

Βολτα με το ποδηλατο

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , | Posted on 11:42 π.μ.

Τι μπορει να συμβει οταν κανεις μια ανεμελη βολτα με το ποδηλατο σου.

Ηταν μαλλον συντομο

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 11:37 π.μ.

Του εδωσε να καταλαβει.

Αισιο τελος ειχε η ομηρια στην Τουρκικη πρεσβεια

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , | Posted on 5:38 π.μ.

Τελικα ο Παλαιστινιος παραδοθηκε στις Ισραηλινες αρχες.Δειτε το video.
back to top