ΜΜΕ και διαπλοκη!!(video)

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , , , | Posted on 9:49 μ.μ.

O X.Kαστανίδης θέλει να ....φιμώσει τα blogs - Ο νέος Μπερλουσκόνι λέγεται ΠαπανδρέουΣύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου έκαναν σύσκεψη για τα blogs. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και είναι ακριβώς έτσι. Ο υπουργός δικαιοσύνης και σε λίγο ...φίμωσης των Blogs δεν έχει καταλάβει ποιο θα είναι το πολιτικό κόστος σε περίπτωση που ζητήσει να αλλάξει το ΝΟΜΙΜΟ βάσει ευρωπαικής νομοθεσίας, καθεστώς με τα blogs.

Όταν κάτι δεν σου αρέσει επειδή δεν το...
ελέγχεις δεν ακολουθείς την ίδια πολιτική με αυτή που έχεις συνηθίσει στα άλλα ΜΜΕ. Είναι προφανές ότι κάποιοι από όσους είναι στα blogs δεν τους απασχολεί η διαπλοκή και η συνεργασία με την εκάστοτε εξουσία. Άρα αν τους πιέσεις και τους ζητήσεις ονόματα θα το κάνουν αλλά μετά ...κούνια που σε κούναγε. Νομίζουν ότι θα κλείσουν τα blogs και θα κρυφτεί ο κόσμος στα λαγούμια.

Ας πάρουμε την δική μας περίπτωση. Λογικά δεν είναι τόσο ανόητοι για να θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι οι 5-10 ή 100 που γράφουν. Αλλά ο κόσμος που ακολουθεί από πίσω και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από το troktiko αφού δεν βάζουμε ούτε το όνομα του ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να τον εκθέτει. Άρα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται να τους πουλήσουμε. Θα φάμε εμείς τις μηνύσεις από την εξουσία. Ε, και; Τον κόσμο που θα συνεχίσει να στέλνει κείμενα και μάλιστα πιο εξαγριωμένος ποιος θα τον σταματήσει;
Εκεί θα ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ασχολείται με αυτά και θα πει:

"Κάτσε ρε παιδί μου τι γίνεται εδώ; Έχουμε φασισμό και χούντα και εγώ κάθομαι;"

Θα μπούνε στο παιχνίδι περισσότεροι πολίτες και περισσότερα blogs. Ήδη οι bloggers στην Ελλάδα ξεπερνούν κατά προσέγγιση τους 200.000 αφού σε ένα blog δεν σημαίνει ότι είναι μόνο ένας άνθρωπος.

Άρα ποιος θα χάσει αν τους πάει στην κόντρα; Πάντως όχι τα blogs. Ας προσαρμοστούν στην νέα εποχή και ας καταλάβουν ότι πρέπει να δέχονται την κριτική και να απαντάνε ανοιχτά στον διάλογο αν το επιθυμούν.
Το 2010 δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο εκτός από τις υπανάπτυκτες που να φιμώνεις τα blogs. Θα γελάει όλος ο πλανήτης και θα λέει ότι το έκαναν επειδή έχουν οικονομικά προβλήματα και τα blogs τους κράζουν.

Και ποιος θα το κάνει αυτό; Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο υποτιθέμενος τεχνοκράτης και λάτρης του διαδικτύου.
Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Πραγματικό πόλεμο θα έχουμε και ας τρέχουν στα δικαστήρια όσοι θίγονται.

Αλλά μετά έρχονται και άλλα κ.Χάρη Καστανίδη που δεν τα σκεφτήκατε. Τι θα γίνει αν "νομιμοποιήσετε" τα blogs; Θα πρέπει να δίνετε κρατική διαφήμιση ανάλογα με την επισκεψιμότητα τους ενώ όσοι απειλούνται και γράφουν πολλά πράγματα για κόσμο πρέπει να φυλάσσονται. Όπως δηλαδή και οι μεγαλοδημοσιογράφοι.

Το δελτίο της Τρέμη, του Πρετεντέρη ή του Χατζηνικολάου έχει μικρότερη τηλεθέαση από την καθημερινή επισκεψημότητα του troktikou!

Y.Γ: Σε τελική ανάλυση θα είναι όλα τα blogs ελάχιστα πιο προσεχτικά και μετά άντε γεια....
Ήρωες θα γίνουν οι bloggers και κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να μπαίνει στα σπίτια τους.Ότι ισχύει δλδ και στα ΜΜΕ που έχουν δεκάδες μηνύσεις στην πλάτη τους. Δεν το συζητάμε για αγωγές γιατί για να την κάνεις πρέπει από κάπου να ελπίζεις ότι θα τα πάρεις.                      (ANA).www.troktiko.blogspot.com/2010/05/o-xk-blogs.html                                                             .

Η Μεταπολίτευση σάπισε

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 9:39 μ.μ.


Του Γιώργου Δελαστίκ.
Ένα άρθρο καταπέλτης του έγκριτου δημοσιογράφου που
Έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να προσπορίζει τις ορθές
απόψεις από όλο το πολιτικό φάσμα και να τις συνθέτει
με τη γραφή του, υποδεικνύοντας ορθές εναλλακτικές
λύσεις ή στηλιτεύοντας ακυρες πολιτικές όπως εδώ....

«Σήμερα όμως, λες και πρόκειται για παράσταση αρχαίας τραγωδίας, μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πάλι εκφράζει με την πολιτική της τη σήψη της Μεταπολίτευσης, υποστέλλοντας τις σημαίες της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, ακόμη και ορισμένων δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που είχαν κατακτήσει οι εργαζόμενοι.»
Όλο το άρθρο :
Ψυχοφθόρο το πολιτικό κλίμα στη χώρα. Ενας λαός ολόκληρος βυθισμένος στην οργή, στην ανησυχία, στον φόβο, στην κατάθλιψη. Eνας λαός που έχει δεχτεί ένα βίαιο χτύπημα που τον πέταξε προς τα πίσω και προς τα κάτω. Μαύρες σκέψεις προκαλεί η χθεσινή επέτειος της κατάρρευσης της χούντας. Τριάντα έξι χρόνια τώρα, ποτέ άλλοτε η επέτειος της Μεταπολίτευσης δεν είχε «γιορταστεί» μέσα σε τόσο πένθιμη ατμόσφαιρα. Τίποτα πλέον δεν έχει απομείνει από την αισιοδοξία και τις ελπίδες που είχε γεννήσει πριν από εννέα μόλις μήνες η σαρωτική εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στην τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού λαού - και όχι μόνο στους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος.

Το όραμα της Μεταπολίτευσης ήταν η δημοκρατία, η εθνική ανεξαρτησία, η κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία όλου του ελληνικού λαού. Μέχρι την αρχή αυτού του «δίσεκτου» 2010 η πρόοδος ήταν συνεχής λίγο - πολύ και στους τρεις προαναφερθέντες τομείς. Ξαφνικά, με την υπογραφή από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου του μνημονίου με το ΔΝΤ, η οπισθοχώρηση και στα τρία αυτά μέτωπα είναι ραγδαία.

Οι? «Φον Φούφουτοι» της τρόικας ΔΝΤ, ΕΕ και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι επιδιώκουν «να συμπεριφέρονται σαν πρωθυπουργοί και να κάνουν μίνι υπουργικά συμβούλια» κατά τον πάντα γλαφυρό στις εκφράσεις αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θόδωρο Πάγκαλο, έχουν ήδη καταρρακώσει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. Εχουν υποκαταστήσει την κυβέρνηση στην οικονομική διακυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία πλέον λοιδορείται ανοιχτά από όλες τις ευρωπαϊκές εφημερίδες ως χώρα που στερείται εθνικής κυριαρχίας. Τέτοια ταπείνωση και αίσθημα εθνικής υποτέλειας έχει να αισθανθεί ο ελληνικός λαός από τη δεκαετία του 1950... Και τότε, τουλάχιστον, δεν το έγραφαν όλες οι ξένες εφημερίδες...

Ρίγη φρίκης προκάλεσε η σχεδόν αλλόφρων απόφαση του υπουργού Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδου, να καταργήσει με νομοθετική παρέμβαση αποφάσεις του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας για αυξήσεις της τάξης του 1% ή 1,5% για το 2010. Σόκαρε ιδιαιτέρως ο ισχυρισμός του υπουργού στη Βουλή ότι τις καταργεί επειδή «οι αποφάσεις αυτές είναι ξεκάθαρα εκτός πλαισίου» του μνημονίου του ΔΝΤ! Υπουργός αναιρεί δικαστικές αποφάσεις γιατί δεν συμφωνούν με τις απαιτήσεις των ξένων δυναστών!

«Υποδουλώνετε τους εργαζόμενους, δεν κυβερνάτε τον τόπο», κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ στη Βουλή, προσάπτοντάς της και την κατηγορία του «πραξικοπήματος». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ, ανέσυρε μια έκφραση από την εποχή της δικτατορίας: «Η κυβέρνηση βάζει τους εργαζόμενους στον γύψο» δήλωσε. «Ηρθατε στο όνομα του σοσιαλισμού να φέρετε τη χειρότερη βαρβαρότητα» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συρρίκνωση της δημοκρατίας, περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού ως αποτέλεσμα της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας προσάπτει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. Οι κατηγορίες αυτές ακούγονται πολύ πιο βαριές τέτοιες μέρες, μέσα σε αυτό το κλίμα καθολικής απογοήτευσης και ανυπαρξίας οποιασδήποτε αχτίδας φωτός και ελπίδας. Μόνο ο πρωθυπουργός δήλωσε στο Ισραήλ που βρέθηκε αυτή την εβδομάδα πως «ευελπιστούμε ότι περνούμε σε μια ευνοϊκή περίοδο αλλαγών», αλλά ελάχιστοι είναι πια όσοι συμμερίζονται τη φραστική αισιοδοξία του...

Το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε πιστότερα από οποιοδήποτε άλλο κόμμα την περίοδο της Μεταπολίτευσης. Υπήρξε ο πρωταγωνιστής των τεράστιων επιτευγμάτων της μεταπολιτευτικής περιόδου και των σκοτεινών πλευρών της. Αυτό έβαλε την καθοριστική σφραγίδα στην εποχή της Μεταπολίτευσης, την οποία ακριβώς για αυτό μισούν τόσο πολύ οι παράγοντες της πολιτικής και κοινωνικής Δεξιάς.

Σήμερα όμως, λες και πρόκειται για παράσταση αρχαίας τραγωδίας, μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πάλι εκφράζει με την πολιτική της τη σήψη της Μεταπολίτευσης, υποστέλλοντας τις σημαίες της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, ακόμη και ορισμένων δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που είχαν κατακτήσει οι εργαζόμενοι. Θλιβερό τέλος εποχής...
Δειτε περρισοτερα στο http://www.ethnos.gr/.

Οργανώστε την αντίσταση - Ετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα!

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 9:26 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!Οταν οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ παθαίνουν αφωνία

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , , , | Posted on 8:52 μ.μ.

  
Επειδή είναι τις μόδας αυτές τις μέρες η συζήτηση για μπλόκερς-εκβιαστές και τα σχετικά (χωρίς να έχει προκύψει μέχρι τώρα κάτι το χειροπιαστό) θα θέλαμε να κάνουμε μια απλή ερώτηση.Δειτε περρισοτερα στο http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/07/blog-post_4388.html.

O tempora o mores!

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , , , , | Posted on 7:27 π.μ.

Εμάς δεν μας αρέσουν οι επικήδειοι ....Ούτε τα ηρωικά και πένθιμα εμβατήρια ...
Είμαστε της δράσης και της Ζωής ... Γιαυτό και άλλωστε bloggαρουμε με όποιο τίμημα!
Το θέμα δεν είναι ποιοι συμφωνούσαν η συμφωνούν μαζί μας ...Η με ποιους συμφωνούσαμε και δεν συμφωνούσαμε ...
Σε μια χώρα που κατά κοινή ομολογία είναι ηλεκτρονικά αναλφάβητη και με το μικρότερο ποσοστό χρηστών στην Ευρώπη ..Μια χώρα που έχει μηδενική ανάπτυξη και επενδυτική δραστηριότητα στο χώρο του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών ...Μια χώρα που δυσφήμισαν και δυσφημούν το διαδίκτυο ....και κάθε κοινωνική του η επιχειρηματική του διάσταση, για να "βασιλεύουν" και να κάνουν κουμάντο διάφοροι ημιμαθείς και "ηλεκτρονικοί στούρνοι" που ..έτυχε να τους μάθουν κάποια πράγματα και άρχισαν να τα χρησιμοποιούν εναντίον του διαδικτύου...Δειτε περρισοτερα στο http://papatzides.blogspot.com/2010/07/blog-post_24.html.

Διαδίκτυο: Το αντάρτικο των... συνειδήσεων!

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , | Posted on 7:04 π.μ.

Λεωνίδας 300
Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια από τα τσιράκια του παρακράτους είναι ένα ακόμα "τρομοκρατικό σκηνικό" σαν αυτά που πάντα στήνει το σύστημα προκειμένου να περάσει την γραμμή του. Την τρομοκρατία χρησιμοποίησε και ο πλανητικός δικτάτορας με την καταστροφή των δίδυμων πύργων ώστε να εισβάλει στην Ασία. Δημιούργησε φόβο, κατόπιν το έλεγξε και πέτυχε αυτό που ήθελε.
Την οικονομική τρομοκρατία χρησιμοποιούν και τα λαμόγια του πλανήτη προκειμένου να κάνουν τον Έλληνα να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί την μπότα της οικονομικής κατοχής και κατ’επέκταση της εδαφικής κατοχής αφού ο δανειστής σε περίπτωση μη πληρωμής θα περάσει σε πλειστηριασμό του ελληνικού κράτους και του ελληνικού εδάφους όπως άλλωστε γίνεται.Δειτε περρισοτερα στο http://www.thermopilai.org/content/diadiktuo-antartiko-ton-suneideseon.

¨Ενας τεχνητός διαχωρισμός

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 5:07 π.μ.

«Ενας μικρός πόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει στο δημοσιογραφικό σινάφι μετά τη στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλα. Από τη μια οι δημοσιογράφοι με ονοματεπώνυμο και, από την άλλη, οι ανώνυμοι συντάκτες των ενημερωτικών μπλογκ και σάιτ. Από τη μια οι τάχα υπεύθυνοι και, από την άλλη οι ανώνυμοι, οι ερασιτέχνες, που δεν ξέρουν τι σημαίνει "διασταύρωση στοιχείων" - όμως ο διαχωρισμός αυτός είναι τεχνητός.(Δεν μπορείς να φτάσεις τα 500 εκατομμύρια φίλους, χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς λέει το πόστερ της ταινίας για το facebook "the social network" ) Δειτε περρισοτερα στο http://www.prin.gr/2010/07/tehnitos-diaxorismos.html.

ΑΙΣΧΟΣ! Η Επίθεση της εφημερίδας "Αυριανή" στα blogs!

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , | Posted on 3:54 π.μ.


Κοιτάξτε το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΑΥΡΙΑΝΗ".

"ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ πίσω από τα blog"!

Αίσχος και Ντροπή κ. Κούρη! Πέστε μας ξεκάθαρα τα ονόματα των συγκεκριμένων bloggers, αν φυσικά γνωρίζετε και αν φυσικά υπάρχουν!Δειτε περρισοτερα στο  http://axtarmas-blog.blogspot.com/.
back to top