Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο για την Ιστορία της Γ' Γυμνασίου

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 5:54 μ.μ.

Δελτίο Τύπου 25/07/2010
Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο για το βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία», διευκρινίζουμε:
Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, με υπουργική απόφαση που υπέγραψε στις 19/10/2009, κατόπιν εισήγησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ενέκρινε την ανατύπωση με βελτιώσεις από τον ΟΕΔΒ για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών -μεταξύ άλλων- και του βιβλίου της Ιστορίας της Γ’ Γυμνασίου, «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» ,του οποίου η πρώτη έκδοση έγινε το 2007.
Οι διορθώσεις αυτές περιλαμβάνουν και το επίμαχο σημείο. Συγκεκριμένα, στη σελ. 163 στιχ. 19-20: “με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια” αλλάζει στο ορθό “ με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ίμια”.

Οι διορθώσεις αυτές θα συμπεριληφθούν, σε κάθε περίπτωση, στην επανέκδοση του βιβλίου τον Ιανουάριο του 2011, ενώ το Υπουργείο Παιδείας, θα αποστείλει συμπληρωματική εγκύκλιο για την ενημέρωση των καθηγητών, ώστε αυτές να περιλαμβάνονται στην προφορική διδασκαλία των μαθητών.
Γραφείο τύπου

Duisburg:Τραγωδια στην Γερμανια

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , | Posted on 2:38 μ.μ.

Τουλαχιστον 19 νεκροι και πανω απο 300 τραυματιες σε φεστιβαλ ηλεκτρονικης μουσικης με πανω απο 1εκ Γερμανους να παιρνουν μερος σε ενα απο τα μεγαλυτερα του ειδους.Οι νεαροι ποδοπατηθηκαν μεσα στον συνωστισμο κατω απο αδιευκρινιστες συνθηκες εως τωρα.                                        

Εξομολογησεις ενος οικονομικου δολοφονου

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , , , , , | Posted on 12:57 μ.μ.

Οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα η καταστασεις ειναι τυχαια!!
back to top