Οχι στον δικο μου τον λογαριασμο!

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , | Posted on 1:00 μ.μ.

Μια φορα και εναν καιρο ηταν μια χωρα που πιστευε οτι ειναι πολυ ισχυρη για να αποτυχει.Η αλαζονεια των πολιτικων της την οδηγησε σε αλογιστη κρατικη σπαταλη.Με προωρες συνταξεις στα 40,εκδιδωντας ομολογα που δεν μπορουσαν να πληρωθουν, φερνοντας την χωρα στην αβυσο της χρεωκοπιας,επιβαλοντας μεγαλυτερη κρατικη παρεμβαση σε καθε επιπεδο οικονομικο και μη, με απωτερο σκοπο να πεισει τελικα τους πολιτες οτι ειναι οικονομικα ασφαλης μεχρι που μια μερα ο λαος ανακαλυψε οτι δεν ηταν πολυ ισχυρη για να αποτυχει. Και για οσους δεν καταλαβαν στο συγκεκριμενο video οι Αμερικανοι μας παρουσιαζουν σαν παραδειγμα προς αποφυγη

Νεοι μαυροι πανθηρες

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , | Posted on 1:39 π.μ.

Μια καινουργια οργανωση εκανε την εμφανιση της στην κοινωνια των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης.Μετα το Tea Party το αντιπαλο δεος φαινεται να ειναι οι New Black Panther Party οι οποιοι καλουν τους εγχρωμους να οπλιστουν οπως κανουν οι αντιπαλοι τους αλλα και να εναντιωθουν στην <<κακη>> αστυνομια.

Πυρήνας «Γκρίζων Λύκων» χτυπά στην Θράκη

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , , , | Posted on 12:36 π.μ.

 
"ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ"

Στόχος η δημογραφική συρρίκνωση του χριστιανικού στοιχείου κάτω από ένα καθεστώς «τυχαίων» γεγονότων που θα συμβαίνουν σε τακτικά διαστήματα σε βάρος τους...
...Το δημοσίευμα δεν αποβλέπει στο να δημιουργήσει φόβο και άγχος στους αναγνώστες, αλλά πάντα με συναίσθηση ευθύνης να δημιουργήσει τον προβληματισμό που επιβάλλεται σχετικά με γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, τυχαία. Πέραν τούτου ουδέν. Τυχαία δεν είναι, όπως θα πουν οι άνθρωποι που τα αντιμετωπίζουν με μια πιο διεισδυτική ματιά. Τα συνθήματα των Γκρίζων Λύκων και οι πρακτικές τους πυκνώνουν στην Θράκη, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας που έχουν δημιουργήσει εδώ, κινείται και δρα με την δική του μεθοδολογία.

«Η Τουρκία ως ένα συντεταγμένο κράτος με ιμπεριαλιστικό και φασιστικό χαρακτήρα λειτουργίας, έχει κάθε λόγο να δημιουργεί ζητήματα στην ελληνική Θράκη, όπου με κάθε τρόπο και χρησιμοποιώντας πότε τα κόμματα που εναλλάσσονται στην κυβέρνηση και πότε με άλλα, που έχουν καθαρά εθνικιστικό προσανατολισμό προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή», θα πει άνθρωπος που παρακολουθεί μέσα από στρατηγικές αναλύσεις, τον τρόπο που κινείται η γειτονική χώρα.

Αφορμές για πόλωση του κλίματος και για τη δημιουργία εντάσεων και ψυχρών επεισοδίων θα προκύπτουν πάντα με προβοκατόρικη διάθεση. Το θέμα είναι να μπουν υπό έλεγχο όλες αυτές οι τακτικές και να απομονωθούν φασιστοειδείς πρακτικές ατόμων που μπερδεύουν ότι εδώ τελικά είναι Ελλάδα.

Συνθήματα του τύπου «Έλληνες έξω από την Θράκη» κι άλλα που γράφηκαν σε κεντρικούς τοίχους στην Αρίσβη, δεν είναι η λύση να τα κουκουλώνουμε με το ασβέστωμα, αλλά να δει κανείς τι κρύβεται από πίσω. Γιατί γράφονται και τί υποδηλώνουν μαζί και με άλλα απαράδεκτα που συμβαίνουν και έχουμε μάθει να τα ανεχόμαστε. Τρεις εμπρησμοί στον Άρατο σε χριστιανικά σπίτια, ανθελληνικά συνθήματα στην Αρίσβη και προκλήσεις στο Ανθοχώρι. Όλα σε απόσταση ανάσας στον ίδιο οδικό άξονα όπου κινούνται ανενόχλητοι οι γκρίζοι λύκοι.

Αλλού -όπου τους παίρνει- δημιουργούν περισσότερα πράγματα και καταστάσεις, έχοντας ως ορμητήριο τα τζαμιά, κάτι που θα επιχειρήσουν να το κάνουν κι εδώ. Επαγρύπνηση και ετοιμότητα χρειάζεται σ’ αυτό το λεπτό θέμα, αφού πλέον οι γκρίζοι λύκοι επέλεξαν να δείξουν τα δόντια τους στην ελληνική Θράκη.

http://www.xronos.gr
back to top