Η κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα το αντάλλαγμα για την Παναγία Σουμελά

www.tips-fb.com | Posted in , | Posted on 11:08 μ.μ.

Άρχισαν τα όργανα… Τι γράφαμε πριν λίγες ώρες; Αναμείνατε τώρα τις "βαρύγδουπες δηλώσεις ειρήνης" του Γεωργίου Παπανδρέου, όπου με σηκωμένα φρύδια θα θεωρήσει αυτονόητες τις...
.. παροχές "θρησκευτικών ελευθεριών" ώστε να διδάσκονται απερίσπαστα οι πραίτορες πόσο θεάρεστο είναι να βιάζεις τους ανήμπορους, να σφάζεις αλλόπιστους και να έχεις σκλάβους. Το απαύγασμα του καπιταλισμού σε θρησκεία δηλαδή.
Είναι γνωστό ότι η Άγκυρα δε παραχωρεί τίποτα, ποτέ και σε κανένα χωρίς ανταλλάγματα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η ιστορική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιερά Μονή στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα μετά από 88 χρόνια έγινε με αντάλλαγμα την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Μιλώντας σε μέλη της Ένωσης Επιχειρηματιών MUSIAD στην πόλη Γκαζιαντέπ, ο Τayyip Erdogan είπε εμμέσως πλην σαφώς πως «αν σήμερα μπορούμε και ρωτάμε τον Έλληνα πρωθυπουργό “πότε θα ανοίξουμε το τέμενος στην Αθήνα”, αυτό μπορούμε και το κάνουμε χάρη στα βήματα που έχουμε κάνει» δηλώνοντας με νόημα ότι αυτό που έχει σημασία είναι “να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά”. Άραγε ποιο αντάλλαγμα θα ζητήσουν για την επαναλειτουργία της Αγιας Σοφιας; Μήπως τη κατασκευή μιναρέ δίπλα από το Παρθενώνα, όπως το 17ο αιώνα;                                                                                                                        ΠΗΓΗ:http://liondani.blogspot.com/.
back to top