Δούσης, Διγενή, τηλεμαϊντανοί, εκβιαστές, απατεώνες της TrashTV, όλοι στο διαδίκτυο.

www.tips-fb.com | Posted in , , , , , , , , | Posted on 3:50 μ.μ.

Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες

Και τ’ αγόρια σου τ’ αγνά θα τα μολέψουν
Με τ’ αγκάλιασμα τους οι σουλτάνοι,
και τα λείψανα σου θα στα κλέψουν
οι ζητιάνοι
Οι Ζητιάνοι της εξουσίας που απομυζούν τον λαό εδώ και δεκαετίες κρυμμένοι πίσω από κρατικοδίαιτες συμβάσεις για να προωθούν τις εκάστοτε εξουσιαστικές θέσεις. Αυτοί που οδήγησαν μία κοινωνία στο Ναδίρ αναπαράγοντας τα εξουσιαστικά ψέμματα.
Αυτοί που ποτέ δεν τόλμησαν. Που πέρασαν τη ζωή τους σαν οσφυοκάμπτες, δοσίλογοι, προδότες, μέσα από παραμορφωτικούς τηλεοπτικούς φακούς για να μη φαίνεται ο παχυδερμισμός τους.
Αυτοί λοιπόν ήρθαν να μολέψουν την εν δυνάμει δύναμη ανατροπής της εξουσίας τους. Το διαδίκτυο.
Όχι τώρα, εδώ και δύο χρόνια, ρουφιάνοι της TrashTV, καραγκιόζηδες και εκβιαστές του “αστυνομικού ρεπορτάζ” και των Media, ΑΝΩΝΥΜΑ λαμόγια ήρθαν να μολύνουν, να εκβιάσουν και να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους παριστάνοντας τους “bloggers”. Απατεώνες με εικονικές επισκεψιμότητες και στήριξη από τα ΜΜ”Ε”, ήρθαν να πατήσουν πόδι.
Εσχάτως, πατησαν πόδι και γνωστές τηλεπερσόνες που δίνουν ρεσιτάλ τυμβωρυχίας πάνω στον χαμένο Σωκράτη και το ανενεργό Τρωκτικό.
Η κυρία Σεμίνα Διγενή, φωτογραφίζει τον δημοσιογράφο Τάσο Δούση ως “τυμβωρύχο” του Τρωκτικού. Όχι βέβαια για να τον εγκαλέσει για την κακή του πράξη αλλά επειδή …”άλλοι τρωκτικοί” όπως μας ενημερώνει η κυρία Διγενή, θα το σκεφτούν πριν ξεκινήσουν το επόμενο βήμα!
Ο κύριος Δούσης από την άλλη, ανακάλυψε και αυτός τη μαγεία του βλogging  πρόσφατα και του φάνηκε καλή ιδέα αυτή η μορφή διαδικτυακής δραστηριότητας που ήδη είχαν μολύνει άλλοι συνάδελφοι του που προφανώς ζήλεψε τη δόξα τους.
Αυτές οι εξελίξεις είναι ενδεικτικές για να καταλάβετε ποιοί μόλυναν τον κυβερνοχώρο από την πρώτη στιγμή. Ποιοί μετέφεραν την σαπίλα των μέσων που εργάζονται, πάντα χωρίς το δικαίωμα αντιλόγου. Σήψη και προπαγάνδα που όμως αρχίζει και συνθλίβεται από την οργή της κοινωνίας. Μίας κοινωνίας που έχει καταλάβει πλέον ποιοί είναι οι ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της κατάντιας της. Ποιά είναι τα βαποράκια των απατεώνων, ποιοί πήραν μέρος από τα κλεμμένα λεφτά του Ελληνικού λαού.
-Μέσω χρυσών συμβάσεων με την ΕΡΤ
-Μέσω PR αμοιβόμενων από τους νεοναζί της Siemens
-Μέσω των υπερτιμολογήσεων των βασικών μετόχων που διατηρούν ζημιογόνα ΜΜ”Ε”.
Κορόιδα πλέον ΤΕΛΟΣ. Το παιχνίδι έχει αγριέψει και δεν είναι πλεον παιχνίδι.
Το Ελληνικό διαδίκτυο είναι χωράφι της Ελληνικής κοινωνίας, όπου μπήκατε σαν τα ζιζάνια για να το ρημάξετε παρασιτικά. Ξεχάσατε όμως ποιός θερίζει το χωράφι που εσείς μολύνατε.                    . ΠΗΓΗ:http://olympia.gr/.
back to top